Informatie

Dorpsloop Nij Beets

De Dorpsloop Nij Beets is een initiatief van BEEsports.nl en Kobes Running. Nij Beets is de geboorteplaats van Riekele Kobes, de drijvende kracht achter Kobes Running. Dit is het tweede loopevenement in Nij Beets, een kans om dit sportieve evenement weer op de kaart te zetten.

Afstanden en Inschrijving

De afstanden waarvoor ingeschreven kan worden zijn 5 en 10 kilometer en de Kidsrun (600 en 1200 meter). De start en finish bevinden zich in de buurt van Doarpshûs It Trefpunt. De inschrijving en kleedgelegenheid zijn ook hier te vinden. De tijdregistratie en uitslagverwerking worden verzorgd door BEEsports.nl.

Route

De looproute gaat rondom het dorp en is volledig verhard. De route wordt linksom gelopen en straten binnen het parcours zijn die dag niet bereikbaar met de auto. De route wordt aangegeven met pijlen naast de weg.

Kleedruimte

Doarpshûs It Trefpunt biedt kleedruimte voor alle deelnemers.

Prijsuitreiking en Klassering

De prijsuitreiking vindt na afloop van de betreffende afstand plaats bij Doarpshûs It Trefpunt om 19:30 uur. Er zijn prijzen voor de eerst aankomende dame en heer per afstand. Er wordt geklasseerd in verschillende categorieën:

5 km: Heren, Dames
10 km: Heren, Dames
Kidsrun: 600 en 1200 meter
De uitslagen worden gepubliceerd op deze site en uitslagen.nl.

Eigen Risico

Deelnemers nemen geheel op eigen risico deel aan de Dorpsloop Nij Beets. De organisatie en haar medewerkers kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel.

Adres

Doarpshûs It Trefpunt
Doarpsstrjitte 9
9245 HP Nij Beets

Parkeren

Er is beperkte parkeergelegenheid nabij de inschrijving. Alternatieve parkeermogelijkheden zijn bij:

Parkeerplaats De Rank
Parkeerplaats Museum Damshûs